LES ACTIVITATS MÉS BARATES

Perquè tots els alumnes puguin ampliar els coneixements adquirits a  les escoles i els instituts i divertir-se tot aprenent us proposem un seguit d’activitats que destaquen pel seu preu, però que no perden gens ni mica la qualitat i el segell de TEA Difusió Cultural.

– SORTIDES CULTURALS PER BARCELONA a partir de 3,60 € per alumne: La Barcelona medieval, La Barcelona modernista, El Park Güell i el Museu Picasso

– SORTIDES DE NATURA a partir de 5,60€ per alumne: El bosc de Collserola

A totes aquestes activitats s’hi pot arribar amb transport públic pagant menys de 2€ per alumne (anada i tornada).

– LA PRIMERA CIUTAT. BARCINO. Farem una ruta per les diferents restes que s’han conservat d’època romana: via sepulcral, aqüeducte, muralla, decumanus, forum i temple d’August.

– LA BARCELONA MEDIEVAL. Visitarem el Barri de Ribera, Santa Maria del Mar i el Carrer Montcada. Treballarem la història medieval a la ciutat de Barcelona.

– LA BARCELONA MODERNISTA. Des del Passeig de Gràcia treballarem el Pla Cerdà i coneixerem les cases Milà, Batlló, Amatller i Lleó Morera.

– EL MUSEU PICASSO. Visita a l’exposició permanent del Museu Picasso de Barcelona. És una gran experiència que ens permetrà treballar l’obra d’infantesa i joventut de l’artista per arribar a comprendre el cubisme.

DURADA: 1h30min (adaptat a l’horari escolar)

NIVELLS: cicles mitjà i superior de Primària i Secundària. El Park Güell i el Museu Picasso també es poden fer amb alumnes d’Infantil i de primer cicle de Primària.

– EL PARC DE COLLSEROLA. El Parc de Collserola es troba a tocar de la ciutat de Barcelona. És una oportunitat única per  treballar el seu ecosistema: identificarem plantes i arbres omplint fitxes, treballarem una pineda i un alzinar, diferenciarem les zones del bosc,… Passarem un matí submergits en plena natura.

DURADA: 3h (adaptat a l’horari escolar)

NIVELLS: Infantil, Primària i Secundària. Cada nivell té el seu recorregut diferenciat i explicacions adaptades.

Necessiteu més informació?

Desplaça cap amunt