QUI SOM?

Benvolguts mestres i professors,

TEA Difusió cultural som una empresa formada per llicenciats universitaris amb una dilatada experiència en el món de la docència i dedicats a la difusió de la  cultura i la natura exclusivament a nivell escolar.

Us proposem un seguit d’experiències per conèixer millor la natura que ens envolta i el nostre patrimoni. Aquest treball està enfocat a establir un lligam entre el medi i els alumnes que realitzin els diversos tallers i sortides. Aquest vincle té com a finalitat l’establiment d’una relació d’equilibri, conservació i difusió del respecte vers la natura i el patrimoni cultural.

Presentem aquestes activitats dirigides a un sector infantil i juvenil, amb tallers pràctics, audiovisuals, sortides de camp, visites comentades,… conjugant tots els esforços per a ser un instrument al servei d’un projecte pedagògic. Pretenem donar als professors la possibilitat de tenir una eina per a complementar les explicacions teòriques donades a classe en una vessant més pràctica i lúdica. La base del nostre treball és la participació activa de tots els alumnes, per tal d’implicar-los al màxim en les activitats.

Creiem que aquest és el millor camí per a una sensibilització dels nois i noies cap al nostre patrimoni tant cultural com natural i, conseqüentment, estimular-los a desenvolupar un respecte vers el seu entorn.

És per tot això que us oferim un seguit d’activitats relacionades amb ACTIVITATS DE CIÈNCIES SOCIALS i ACTIVITATS DE CIÈNCIES NATURALS

Desitgem que les trobeu interessants.

Necessiteu més informació?

Desplaça cap amunt